merhaba sosyal etki

Merhabalar!

Merhabalar! sosyaletkianalizi.com açıldı! Ben Yağmur, Koç Üniversitesi’nde öğrenciyim, KUSIF’te staj yapıyorum ve sosyaletkianaliz.com’u DÖRT GÖZLE BEKLİYORDUM. Sosyal Etki Analizi ile ilgili Türkçe kaynaklarda bizleri buluşturan bir sitenin açılışını görmek gelecek için büyük umutlar yeşertiyor yüreğimde. Ben bu vesileyle sizlerle tanışıyorum ve daha nicelerimizin bu platformun kucaklayıcı yapısında birbirini bulacağını biliyorum. Hem sosyal etki hakkında epeyce meraklı bir birey olarak bu platformun gerekliliğini ve Türkiye’deki sosyal etki çalışmalarına katacağı değeri, hızı ve kaliteyi görebiliyorum. Hem de KUSIF’in en küçük takım arkadaşı olarak stajyerlik zamanım boyunca bu platformun oluşumu için ortaya koyulan emeğe şahit oldum. Bu güzel işi başlatan, ilerleten ve katkı sağlayan herkese çok teşekkürler! Emekleriniz her “tık”ta yanımızda.

Yazımın asıl amacı kocaman ve en içten hoş geldin dileğini hepimizle paylaşmak! İnternet erişiminin alt ettiği mesafelerimize inat, aynı linkin altında toplanalım. Yarattığımız sosyal etkiyi ölçmek ve herkesle paylaşmak en haklı gururumuz. Hepimize nihai hedeflerimize ulaştığımız, bol etki ölçümlü günlere... Bize Katılın!